Kapcsolat

Europet Bt.

Cím: 9700 Szombathely,
Alkotás utca 41.
Telefon:
+36-20/9822-501
+36-20/4924-524
E-mail: info@europethungary.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

NYITVATARTÁS:

szerda-péntek: 9-12

szombat: 9-11

Látogasson el hozzánk személyesen! Folyamatosan megújuló választékkal várjuk Önt,hogy üzletében mindig tudjon újdonságokat kínálni vásárlóinak.

 Rólunk


Tisztelt Látogatónk!


Engedje meg, hogy bemutassuk cégünket!

Az Europet Bt.-t 1999.októberében alapították a tulajdonosok: Súri András és Súriné Takács Katalin. 

András már kisiskolásként a madarak szerelmese volt, hullámos papagájokat és zebrapintyeket tartott. A gimnáziumban egy barátjával gyűrűzni járt, az országban negyeddiként tett szert gyűrűző igazolványra. Egyértelmű volt, hogy tanulmányait a gödöllői Agrártudományi Egyetem állattenyésztő mérnöki szakán folytatja, ekkorra már egy új hobbi is becsatlakozott, az akvarisztika.

A hobbikból hivatás lett, ám András a mai napig tart fokozottan védett papagájfajokat , melyeket a természetben a kipusztulás fenyeget. Célja,hogy ezeket az egyedi azonosítóval ellátott madarakat fogságban szaporítsa, hozzájárulva az egyes fajok védelméhez. 

Kati 1993-ban hozta létre Szombathely és vonzáskörzetének első professzionális kutyakozmetikáját, késöbb pedig a másik hobbijának adózva szintén Szombathely mellett, Sében a kerti tavak kialakításához , felszereléséhez , berendezéséhez , gondozásához szükséges kellékeket árusító Kerti Tó Centrumot.

Nagy előrelépést jelentett vállalkozásuk életében , hogy 2016 nyarán megnyitották Szombathely , Alkotás utca 41. alatt a környék első díszállat eledel- és felszerelési cikk NAGYkereskedését, ahol már saját árukészlettel várják a DÍSZÁLLATBOLT TULAJDONOSOKAT, KUTYAKOZMETIKUSOKAT, legyen szó akvarisztikáról , terrarisztikáról, kerti tóról, rágcsáló-, díszmadár- , kutya-,vagy cicafelszerelési cikkekről, eledelekről.
Ezen felül eleségállatokkal és már akváriumi halak széles választékával is várják a hozzájuk betérő kereskedőket.

Igényesen kialakított nagykereskedésük udvarán ingyenes parkolási lehetőség van, közvetlenül a bejárathoz állva bármilyen rossz időjárás esetén könnyű az autóba pakolni az árut. Udvarias, korrekt kiszolgálással, versenyképes árakkal, széles választékkal, szakmai tanácsokkal segítik viszonteladóikat, hogy az ő vevőik is elégedetten távozzanak.

A helyszíni vásárlási lehetőségen felül saját autóval kiszállítást végeznek heti / kétheti rendszerességgel a már kialakult útvonalon.
Vissza az előző oldalra!
Europet Bt. - Magyar